TESCOMA KANVICA TEO TONE S VYLÚHOVACÍMI SITKAMI ZELENÁ 1,7L

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
19,90
Bez DPH 16,58

TESCOMA KANVICA TEO TONE  S VYLÚHOVACÍMI SITKAMI ZELENÁ 1,7L

Tescoma Kanvica TEO TONE 1,7 l je špeciálne navrhnutá kanvica pre prípravu a podávania druhov čaju a čajových nápojov.

  • Vylúhovacie sitká: Táto kanvica je vybavená dvomi typmi sitiek - hlbokým sitkom a extra jemným sitkom. Hlboké sitko je ideálny na lúhovanie čerstvej mäty, medovky, zázvoru, sušených šípok, ovocia a podobných prísad do čaju. Extra jemné sitko je určený pre lúhovanie všetkých druhov čaju. Tieto sitká umožňujú, aby sa prísady v čaji dobre vylúhovali, čo zlepšili chuť a aromatické vlastnosti nápoja.
  • Materiál: Kanvica je vyrobený zo žiaruvzdorného borosilikátového skla, čo znamená, že odoláva vysokým teplotám a nárazom. Môžete používať na plynových, elektrických a sklokeramických sporákoch, a dokonca môžete použiť aj nalievanie horúcej vody z varných kanvíc. Kanvica je tiež vhodná do mikrovlnnej rúry.
  • Rukoväť, viečko a sitká: Tieto komponenty sú vyrobené z odolného plastu, čo bezpečne a bezpečne používa pohodlné kanvice.
  • Údržba: Kanvicu a jej príslušenstvo je možné umývať bežnými prostriedkami. Dôležité je však dodržiavať návod na použitie, ktorý sa nachádza vo vnútri. Kanvicu nie je vhodné umývať v umývačke riadu.

Celkovo ide o praktickú kanvicu, ktorá vám umožňuje pripraviť si rôzne druhy čajov a čajových nápojov s ohľadom na vaše preferencie. Je vhodný pre domáce použitie a zabezpečuje kvalitný výsledok pri príprave nápojov.

Po - PIA 08:00 - 18:00