ORION TEERMOSKA PLECHOVKA NEREZ 0.7L HORY

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
11,99
Bez DPH 9,99

ORION TEERMOSKA PLECHOVKA NEREZ 0.7L HORY

Nerezová termoska-plechovka s dekorom v tvare plechovky je originálnym a praktickým doplnkom pre každodenné použitie. Tento štýlový nápojový kontajner je nielen zaujímavý svojím tvarom, ale aj spoľahlivý svojou funkčnosťou.

Udržiava teplé nápoje horúce až 12 hodín a studené nápoje chladné až 8 hodín. Jeho výkon je najlepší, keď je naplnený čo najviac, ale odporúča sa neplniť ho viac ako 90 % svojej kapacity.

Pred použitím je vhodné nalejte do termosky horúcu vodu pre teplé nápoje alebo studenú vodu pre studené nápoje. Po približne 5 minútach túto vodu vylejte a nahraďte ju nápojom. Týmto spôsobom sa nádoba predhreje alebo ochladí, čo zabezpečí optimálnu teplotu vášho nápoja.

Termoska je vybavená výklopným plastovým otvorom na pitie vo viečku, čo umožňuje jednoduchý a pohodlný prístup k nápoju. Viečko na závit je vybavené silikónovým tesnením, ktoré zabraňuje úniku tekutiny a udržuje teplo alebo chlad.

Materiál termosky je nerezová oceľ a plast, čo zabezpečuje jeho odolnosť a dlhú životnosť. Jeho rozmery sú približne 7,5 cm v priemere a 21 cm na výšku, čo je ideálna veľkosť pre pohodlné prenášanie v taške alebo batohu.

Pre prípad potreby sú k dispozícii aj náhradné diely ako viečko, slamka, tesnenie a ventil, čo zabezpečuje dlhodobú funkčnosť termosky.

Po - PIA 08:00 - 18:00