TESCOMA KANVICA TEO S VYLÚHOVACÍMI SITKAMI 1,7L

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
19,90
Bez DPH 16,58

TESCOMA KANVICA TEO S VYLÚHOVACÍMI SITKAMI 1,7L

Kanvica TEO 1,7 l s vylúhovacími sitkami je skvelým pomocníkom pri príprave a podávaní rôznych druhov čajov a čajových nápojov. Tu sú jej hlavné vlastnosti:

  • Vylúhovacie sitko: Táto kanvica je vybavená dvoma druhmi sitiek - hlbokým sitkom a extra jemným sitom. Hlboký sitko je vhodný pre lúhovanie čerstvej mäty, medovky, zázvoru, sušených šípok, ovocia a podobných prísad do čaju. Extra jemný sitko je určený pre lúhovanie všetkých druhov sypaného čaju. Tieto sitká zabezpečujú, aby sa čaj dobre vylúhoval a dosiahol maximálnu ponuku a arómu.
  • Materiál: Kanvica je vyrobený zo žiaruvzdorného borosilikátového skla, čo ju robí odolnou voči vysokým teplotám a nárazom. Môžete použiť na rôzne typy sporákov - plynových, elektrických a sklokeramických, a dokonca ju môžete využiť aj na nalievanie vody z varných kanvíc. Kanvica je tiež vhodná do mikrovlnnej rúry.
  • Rukoväť, viečko a sitko: Tieto časti kanvice sú vyrobené z odolného plastu, čo zabezpečuje pohodlné a bezpečné používanie.
  • Údržba: Kanvicu a jej príslušenstvo je možné umývať bežnými čistiacimi prostriedkami. Dôležité je dodržiavať návod na použitie, ktorý sa nachádza vo vnútri. Kanvicu však nie je vhodné umývať v umývačke riadu.

Celkovo ide o kanvicu, ktorá vám prakticky umožňuje prichystať si rôzne druhy čajov a čajových nápojov podľa vašich preferencií a zabezpečiť, aby boli pripravené s maximálnou chuťou a arómou. Je vhodné pre domáce použitie a poskytuje vám všetko potrebné pre prípravu nápojov.

Po - PIA 08:00 - 18:00