TESCOMA KANVICA MONTE CARLO S VYLÚHOVACÍM SITKOM ANTRACITOVÁ 1,5L

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
20,90
Bez DPH 17,42

TESCOMA KANVICA MONTE CARLO  S VYLÚHOVACÍM  SITKOM ANTRACITOVÁ 1,5L

Kanvica MONTE CARLO 1,5 l s vylúhovacím sitkom je praktickým a univerzálnym nádobím pre prípravu rôznych nápojov. Tu je niekoľko jeho hlavných vlastností:

  • Objem: Kanvica má kapacitu 1,5 litra, čo ju robí dostatočne priestrannou pre prípravu väčšieho množstva nápojov naraz, či už ide o čaj, bylinky, ovocie alebo odvary.
  • Vylúhovací sitko: Sitko umožňuje vylúhovať čajové listy, bylinky, ovocie a ďalšie prísady priamo v kanvici. Týmto spôsobom môžete pripraviť nápoje s presnou chuťou a silou, ktorú preferujete. Sitko je tiež praktické pri oddelení pevných častí od nápoja.
  • Materiály: Kanvica je vyrobená zo žiaruvzdorného borosilikátového skla a tepelne odolného plastu. Tieto materiály sú odolné voči teplu a neabsorbujú ani neovplyvňujú chute a vône nápojov. Mohutné sklo kanvice je odolné voči teplotným šokom, čo znamená, že môžete použiť kanvicu pri priamom zohrievaní na plynových, elektrických a sklokeramických sporákoch, ako aj v mikrovlnnej rúre.
  • Dizajn: Kanvica má elegantný a moderný dizajn v antracitovej farbe, ktorý sa hodí do rôznych kuchynských prostredí.
  • Univerzálnosť: Okrem prípravy čaju môžete kanvicu použiť aj na prípravu odvarov zo šípok, žihľavy, bazy čiernej, zázvoru a iných bylín a prísad.

Kanvica MONTE CARLO je skvelým pomocníkom pre všetkých, ktorí radi pripravujú a konzumujú čaje, bylinné nápoje a odvary. Je ľahko použiteľná a zabezpečuje presný výsledok pri príprave vašich obľúbených nápojov. Je vhodná pre domáce použitie, ale aj v reštauráciách a kaviarňach, kde sa hodí na servírovanie a pripravenie čerstvých nápojov pre hostí.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00