Novinka
HLIVA SADBA KRÁĽOVSKÁ 270ML

HLIVA SADBA KRÁĽOVSKÁ 270ML

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
3,79
Bez DPH 3,16

HLIVA SADBA KRÁĽOVSKÁ 270ML

Hliva kráľovská (Pleurotus eryngii) je druh jedlého hubového druhu, ktorý je populárny vo svete gastronómie. Je známy pre svoj unikátny orechový, mäsitý a aromatický chuťový profil. Vzhľadom k svojej chuťovej kvalite je často považovaná za "kráľa" medzi hlivami.

Sadba hlivy kráľovskej v 270 ml naráža pravdepodobne na balenie hubových vlákien, ktoré sa používajú na pestovanie tejto odrody hlivy. Tento typ balenia je bežným spôsobom, ako distribuovať sadbu pre domáce pestovanie. Tieto balenia zvyčajne obsahujú substrát (často zložený z rôznych organických materiálov, ako sú slama, piliny, zvyšky rastlinných plodov atď.) impregnovaný hubovým mycélom. Po pridaní vody a vytvorení vhodných podmienok môže mycél začať rásť a produkovať plodnice, čo sú samotné huby.

Ak máte sadbu hlivy kráľovskej v 270 ml a chcete ju pestovať, dôležité je dodržiavať pokyny pre pestovanie daného výrobcu a zabezpečiť vhodné podmienky pre rast a vývoj hubového mycélu a plodníc. Tieto podmienky môžu zahŕňať správnu teplotu, vlhkosť a svetlo. Keď sa všetko nastaví správne, môžete očakávať zber čerstvej, chutnej a výživnej hlivy kráľovskej pri správnej starostlivosti.

Po - PIA 08:00 - 18:00