LOREAL CASTING CREME GLOSS ĽADOVÁ ČOKOLÁDA 410

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
5,69
Bez DPH 4,74

LOREAL CASTING CREME GLOSS ĽADOVÁ ČOKOLÁDA  410

L'Oréal Paris Casting Creme Gloss farba na vlasy 410 Ľadová čokoláda je skvelou voľbou, ak hľadáte štýlovú zmenu vlasov a dlhotrvajúcu farbu s optimálnym krytím šedivých vlasov. Táto semipermanentná krémová farba na vlasy ponúka viacero výhod:

  • Žiarivá farba: Farba Ľadová čokoláda dodá vašim vlasom žiarivý odtieň, ktorým si môžete osviežiť svoj vzhľad a vytvoriť nový štýl.
  • Dlhotrvajúca farba: Farba je navrhnutá tak, aby vydržala až 28 umytí, čo znamená, že môžete dlho užívať nový odtieň vlasov.
  • Optimálne krytie šedín: Casting Creme Gloss farba poskytuje optimálne krytie prvých šedivých vlasov, čo je skvelé pre tých, ktorí chcú prekryť šediny a zároveň dosiahnuť krásny a prirodzený výsledok.
  • Bez amoniaku: Jednou z výhod je, že farba neobsahuje amoniak, čo znamená, že farbiť si vlasy nebude spojené s nepríjemným zápachom.
  • Príjemná vôňa: Farba má príjemnú vôňu, čo môže spraviť farbenie vlasov ešte príjemnejším.

Pred použitím je vždy dôležité dôkladne si prečítať návod na balení a postupovať podľa odporúčaní, aby ste dosiahli najlepšie výsledky. Farba na vlasy L'Oréal Paris Casting Creme Gloss 410 Ľadová čokoláda vám môže pomôcť dosiahnuť nový vzhľad a zároveň udržať zdravý a prirodzený vzhľad vlasov.

Po - PIA 08:00 - 18:00