Akcia
GARNIER COLOR SENSATION S11 OSLNIVO STRIEBORNÁ Teta leták

GARNIER COLOR SENSATION SMOKY BLONDE S11

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
Zľava 13%
3,29 3,79
Bez DPH 2,74

GARNIER COLOR SENSATION  SMOKY BLONDE S11

Garnier Color Sensation farba na vlasy S11 Oslnivo strieborná je ošetrujúca permanentná farba na vlasy. Táto farba je špeciálne navrhnutá tak, aby vlasy získali oslnivý strieborný odtieň s jasnými odleskami. Obsahuje intenzívne pigmenty, ktoré odrážajú svetlo a prispievajú k pôsobivému, precíznemu a dlhotrvajúcemu výsledku farbenia.

Farba je schopná 100% zakryť šediny, čo znamená, že poskytuje vysoké krytie pre všetky vlasy, vrátane tých s prejavujúcimi sa šedinami. Zloženie farby obsahuje aj perleť, ktorá pomáha odrážať svetelné lúče a pridáva žiarivý lesk vlasom. Kvetinové oleje sú ďalšou súčasťou zloženia a slúžia na hydratáciu vlasov, čím zabezpečujú ich zdravý vzhľad.

Okrem ošetrujúceho účinku a estetického efektu má farba aj príjemnú jemnú kvetinovú vôňu, čo robí celý proces farbenia vlasov pôžitkom pre zmysly. Týmto spôsobom sa snaha o nový strieborný odtieň stáva zážitkom, ktorý si môžete užiť.

Garnier Color Sensation farba na vlasy S11 Oslnivo strieborná je pre tých, ktorí hľadajú oslnivý strieborný odtieň, ktorý nechá ich vlasy lesknúť sa a zároveň poskytne dlhotrvajúci výsledok s hydratovanými a krásnymi vlasmi.

Po - PIA 08:00 - 18:00