FESTA LYŽICA NEREZOVÁ S GUMOVOU RÚČKOU 140MM

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
na objednávku - dodanie do 7 dní
2,95
Bez DPH 2,46

FESTA LYŽICA NEREZOVÁ  S GUMOVOU RÚČKOU 140MM

Lyžica murárska FESTA s nerezovou čepeľou a gumenou rukoväťou je praktickým a nevyhnutným pracovným náradím pre murárov a stavebníkov. Táto lyžica je vyrobená z kvalitnej brúsenej nehrdzavejúcej ocele, čo zaručuje jej pevnosť a odolnosť voči korózii.

Hlavnou vlastnosťou tejto lyžice je jej ergonomicky tvarovaná rukoväť s gumeným povrchom. Tento dizajn rukoväte umožňuje pohodlné uchopenie nástroja a zvyšuje komfort pri dlhodobom používaní. Rukoväť taktiež zabraňuje uklzaniu a poskytuje lepšiu kontrolu pri práci.

Lyžica je určená pre viacero stavebných úloh, ako je murovanie, omietanie a nahadzovanie muriva. Je vhodná pre prácu s rôznymi materiálmi, ako sú pórobetón, tehla, tvárnice, kameň a podobne. Je praktickým nástrojom pre presné a efektívne aplikácie stavebných materiálov na rôzne povrchy.

Vďaka svojej kvalitnej konštrukcii a ergonomickému dizajnu je táto lyžica murárska FESTA ideálnym náradím pre profesionálneho murára, stavebníka alebo remeselníka, ktorý sa zaoberá stavebnými prácami a potrebuje spoľahlivý a pohodlný nástroj pre svoju prácu.

Po - PIA 08:00 - 18:00