DOMESTOS WC GÉL FRESH LIME 700ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
2,39
Bez DPH 1,99

DOMESTOS WC GÉL FRESH LIME 700ML

Domestos POWER FRESH predstavuje špičkovú radu čističov toaliet, ktorá prináša nielen efektívne čistenie, ale aj ohromujúcu sviežosť do vášho domova. S biologicky rozložiteľným parfumom, ktorý aktivuje nežiaduce zápachy, je tento dezinfekčný WC gél skutočným hrdinom, ktorý spôsobuje boj proti nečistotám.

Zabezpečuje hygienu vášho WC prostredníctvom svojej schopnosti zničiť až 99,99 % baktérií a vírusov*. Bezpečne dezinfikuje a zachováva šírenie mikroorganizmov, čím poskytujete vám a vašej rodine pocit čistoty a čistoty.

Výkonnosť tohto čističa toaletných misií siaha nad rámec bežného príslušenstva. Svojou účinnosťou nezabudnite zachytiť a vodný kameň zanechávať povrch toalety úplne čistý a pripravený na svieži pocit každého dňa.

Zvláštnosťou Domestosu POWER FRESH je jeho jedinečná zmes esenciálnych olejov, ktorá obsahuje vašu toaletnú intenzívnu sviežosť. je príjemná a dlhotrvajúca vôňa, ktorá poskytuje pocit čistoty a pohody.

Je dôležité, aby ste Domestos POWER FRESH používali 100% biologicky rozložiteľný parfum, čo znamená, že vás môžete tešiť zo sviežosti bez obáv o vplyv na životné prostredie.

Len Domestos POWER FRESH a získajte nielen dôkladné čistenie, ale aj úžasnú sviežosť do svojej toalety. Vaša toaleta bude nielen čistá, ale aj príjemne voňavá, poskytuje vám a vašej rodine bezpečný a bezpečný zážitok.

Po - PIA 08:00 - 18:00