DOMESTOS WC GÉL FRESH OCEAN 700ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
2,39
Bez DPH 1,99

DOMESTOS WC GÉL FRESH OCEAN 700ML

Domestos WC gél Fresh Oceán vo veľkosti 700 ml je výnimočným čističom toaletných misiek, ktorý prináša neobyčajnú sviežosť a hygienu pri každom použití. S nádychom oceánskej sviežosti vám tento produkt poskytne dôkladné čistenie a dezinfekciu vášho toaletného priestoru.

Domestos WC gél je formulovaný tak, aby odstraňoval nečistoty, baktérie a zápachy, čím zabezpečuje dokonalú starostlivosť o vašu toaletu. Jeho účinná receptúra ​​pomáha odstrániť aj odolné nečistoty a vodný kameň, čím za povrch toalety dokonale čistý a zostáva na pozadí.

S vôňou oceánu tento produkt prináša do vašej toalety príjemný a osviežujúci nádych sviežosti. Váš toaletný priestor bude nielen dezinfikovaný, ale aj nádherný voňajúci, čo prispieva k celkovému pocitu pohody.

Domestos WC gél Fresh Oceán je jednoduchý na použitie. Stačí ho spustiť pod okraj toaletnej misy, nechať pôsobiť a potom opláchnuť vodou. Jeho vysoká účinnosť zabezpečuje čistotu a hygienu bez vynaloženia úsilia.

S ním môžete byť istí, že váš toaletný priestor bude nielen čistý, ale aj príjemne voňavý. Domestos WC gél Fresh Oceán vám prináša spoľahlivú starostlivosť a sviežosť, ktorú si vaša toaleta zaslúži.

Po - PIA 08:00 - 18:00