DIŠTANČNÉ SPONY 2MM 600KS LEVELYS

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
39,99
Bez DPH 33,33

DIŠTANČNÉ SPONY 2MM 600KS LEVELYS

Levelys dištančné spony sú vynikajúcim produktom, ktorý slúži na vyrovnávanie a správne umiestňovanie dlaždíc.

Vlastnosti:

Vyrobené z prvotriednych materiálov: Levelys spony sú vyrábané z kvalitných materiálov, ktorých zloženie bolo testované, aby sa zabezpečila optimálna rovnováha medzi pružnosťou a odolnosťou. Tento fakt zaručuje ich dlhú životnosť a spoľahlivosť.

Bod zlomu nad tanierikom: Spony majú bod zlomu (zlomový bod) umiestnený tesne nad tanierikom. Toto umiestnenie umožňuje použitie spon na veľmi tenké dlaždice. Zabezpečuje to, že spony budú účinne vyplňovať priestor a udržia dlaždice vo správnej výške a rovine.

Náhrada za klasické krížiky: Levelys dištančné spony sú náhradou za tradičné krížiky, ktoré sa používajú pri pokládke dlažby. Ich úlohou je zabezpečiť rovnomerný odstup medzi dlaždicami a vytvárať rovnomerné škáry. Spony ponúkajú výhodu jednoduchšieho a spoľahlivejšieho použitia oproti klasickým krížikom.

Levelys dištančné spony sú preto ideálnym nástrojom pre presnú a esteticky dokonalú pokládku dlažby. Ich vlastnosti a kvalita zabezpečujú spoľahlivý výsledok a ich použitie uľahčuje prácu pri pokládke dlažby.

Po - PIA 08:00 - 18:00