DIŠTANČNÉ SPONY 1,5MM 600KS LEVELYS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
39,99
Bez DPH 33,33

DIŠTANČNÉ SPONY 1,5MM 600KS LEVELYS

 

SPONY 1,5 MM - 600KS LEVELYS  je balenie obsahujúce 600 ks vyrovnávacích spon značky LEVELYS s hrúbkou 1,5 mm, ktoré sú výhradne v červenej farbe. Tieto spony sú navrhnuté ako náhrada za klasické krížiky a ich účelom je používanie pri pokladaní dlažby alebo obkladu s hrúbkou od 3 do 12 mm. Materiál, z ktorého sú vyrobené, zabezpečuje optimálnu rovnováhu medzi pružnosťou a odolnosťou. Môžu byť použité v interiéri aj exteriéri.

Dôležitým prvkom je, že tieto spony sú vyrobené z prvotriednych materiálov s dôkladne testovaným zložením, aby zaručili vysokú kvalitu a spoľahlivosť. Bod zlomu spony sa nachádza tesne nad jej tanierikom, čo umožňuje použitie týchto svoriek aj pri pokladaní veľmi tenkých dlaždíc.

LEVELYS spony 1,5 mm sú farebne odlíšené výhradne červenou farbou, čo pomáha zabrániť zmätku medzi rôznymi hrúbkami spôn a zároveň ich odlíšiť od konkurenčných výrobkov.

Tieto spony sú vhodné pre dlažbu alebo obklad s hrúbkou od 3 do 12 mm. Ak si želáte dosiahnuť inú šírku špáry, môžete vybrať zo širokej ponuky sôch LEVELYS, ktoré majú hrúbku 1 mm, 2 mm, 3 mm, 4 mm, alebo 5 mm.

Spony sa používajú pri pokladaní dlažby a obkladu rôznych rozmerov (napr. 40 x 40 cm a menšie) alebo tam, kde je potrebná väčšia špára. Sú vhodné na použitie v interiéroch aj exteriéroch, pri tvorbe spádov do odtoku, v sprchových kútoch, a taktiež pri rôznych typoch spojov a na schodoch a sokloch. Taktiež sa dajú použiť na nerovnomerných plochách podláh, stien a dlaždíc. Jediný prípad, kedy nie je možné ich využitie, je pri mozaike na sieťke.

Na druhej strane, pri rektifikovanej dlaždici, kde sú hrany rezané do 90°, bude výsledná špára rovnaká ako šírka spony. Napríklad pri použití 1,5 mm spony LEVELYS pri rektifikovanej dlaždici, výsledná špára bude 1,5 mm.

Za zmienku stojí, že LEVELYS spony sú určené na jednorazové použitie, a je možné ich zakúpiť v baleniach po 100 ks a 600 ks. Rozmery spony sú nasledovné:

Vnútorné rozmery: výška 17 mm, šírka 23,5 mm

Vonkajšie rozmery: výška 40,4 mm, šírka 36,9 mm + spodný tanierik s rozmermi 31,7 mm x 31,7 mm a hrúbkou 2,5 mm.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00