LEVELYS KLINKY 100KS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
8,99
Bez DPH 7,49

LEVELYS KLINKY 100KS

Plastové kliny značky LEVELYS sú v bledo oranžovej farbe a zabezpečujú silný a rovnomerný tlak na dlaždice počas celého procesu tuhnutia lepidla. Ich účelom je eliminovať akýkoľvek pohyb medzi jednotlivými dlaždicami. Tieto kliny sú vyrobené z prvotriednych materiálov, ktoré poskytujú optimálnu rovnováhu medzi pružnosťou a odolnosťou. Dôležitou vlastnosťou klinov je možnosť ich opakovaneho použitia.

Sklon klinu je navrhnutý tak, aby sa po vsunutí do spony prispôsobil maximálnemu tlaku, čo umožňuje ich použitie s akoukoľvek hrúbkou dlažby. Vrúbkovaný povrch klinov pomáha lepšie fixovať dlažbu a zároveň uľahčuje ich odstraňovanie.

Tieto plastové kliny spolu so sponami predstavujú efektívnu alternatívu klasických plastových krížikov, ktorých odstránenie môže byť zložité.

Kliny LEVELYS majú tvar plochy zúbkov do písmena V a ich konštrukcia zabezpečuje dlhú životnosť. Narozdiel od iných výrobcov klinov, kde sa zúbky zodierajú naraz po celej šírke klinu, u klinov LEVELYS sa zúbky nepatrne zodierajú zo strany ku stredu, čo zvyšuje ich odolnosť a trvanlivosť.

Plastové kliny LEVELYS možno využiť v interiéroch aj exteriéroch, pri tvorbe spádov do odtoku alebo guľôčky v sprchovom kúte, na krížové, diagonálne alebo parketové spoje, na schodoch a sokloch a pri nerovnomernej ploche podláh, stien a dlaždíc.

Rozmery klinov LEVELYS sú nasledovné:

Dĺžka: 91 mm

Výška: 17,2 mm

Šírka: 22,2 mm

Dôležité je vybrať správny počet klinov podľa toho, koľko m² dlažby dokážete položiť počas jedného dňa a podľa toho, aký typ lepidla používate (klasické pomaly tuhnúce alebo rýchlo tuhnúce). Plastové kliny LEVELYS sú vhodné na použitie pri rôznych hrúbkach dlažby a majú mnohé využitie pri pokladaní dlažby v rôznych priestoroch.

Po - PIA 08:00 - 18:00