Novinka
DAX GRANULE  HOVÄDZIE 10KG

DAX GRANULE HOVÄDZIE 10KG

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
13,99
Bez DPH 11,66

DAX GRANULE  HOVÄDZIE 10KG

Dax granule pre psov sú vynikajúcim zdrojom kompletného a vyváženého krmiva, ktoré zabezpečuje vášmu psíkovi všetky potrebné živiny na zdravý a aktívny život. Tu je niekoľko dôležitých informácií o týchto granulách:

Zloženie: Dax granule obsahujú obilniny, mäso a výrobky živočíšneho pôvodu (s minimálne 4% obsahom hovädzieho mäsa), vedľajšie výrobky rastlinného pôvodu, oleje a tuky, ako aj minerálne látky.

Analytické zložky: Obsahujú 20% proteínu, 8% tuku, 8,5% hrubého popola a 3% hrubej vlákniny, čo predstavuje vyvážený pomer živín pre psa.

Nutričné doplnkové látky: Obsahujú dôležité vitamíny a minerály ako vitamín A, D3, E, meď, jód, mangán, zinok a selén, ktoré prispievajú k celkovému zdraviu a wellness vášho psa.

Kŕmny návod: Dax granule pre psov možno podávať suché alebo zaliate horúcou vodou alebo vývarom. Množstvo krmiva by malo byť podľa odporúčaní uvedených na obale, pričom množstvo závisí od veku a aktivity psa. Dôležité je tiež zabezpečiť, aby váš pes mal k dispozícii vždy čerstvú vodu.

Dax granule pre psov sú ideálnou voľbou pre poskytnutie vášmu psíkovi výživy, ktorú potrebuje na zdravý a šťastný život.

Po - PIA 08:00 - 18:00