ARIEL TABLETY MOUNTAIN 72PD

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Nie je skladom
19,99
Bez DPH 16,66

ARIEL TABLETY  MOUNTAIN 72PD

Prací prostriedok All-in-1 PODS: Tieto kapsule sú navrhnuté na kompletné pranie s viacerými funkciami vrátane odstraňovania škvŕn, rozjasňovania, osviežovania a ochrany látok.

Pranie pri nižších produktoch: Produkt je špeciálne vyrobený s nižšími vlastnosťami, čo môže prispieť k úspore energie a zníženiu emisií CO₂.

Cool Clean Kapsuly obsahujú technológiu Cool Clean: ktorá sa nachádza pri kontakte s vodou a hĺbkové čistenie aj pri nižších poskytovaných.

Rozpustné kapsuly: Obal kapsúl je úplne rozpustný vo vode, čo znamená, že treba otvárať ani manipulovať s tekutým pracovným prostriedkom.

Odporúčané značky: Ariel je odporúčaný značkami ako Whirlpool, Electrolux, Candy a Beko, čo môže prispieť k dôvere spotrebiteľov.

Recyklovateľné balenie: Kapsuly sú dodávané v recyklovateľnom obale, čo vyžaduje snahu o udržateľnosť a zníženie environmentálneho vplyvu obalových materiálov.

Varovanie o bezpečnosti: Na obale je uvedené varovanie o bezpečnosti, upozorňujúce na to, že kapsuly mali byť uchovávané mimo dosahu detí, ktoré môžu byť škodlivé a vážne zranenie.

Pri používaní tohto produktu je dôležité dodržiavať bezpečnostné pokyny na obale a zabezpečiť skladovanie mimo dosahu detí.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00