ARIEL TABLETY 72PD COLOR

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Nie je skladom
19,99
Bez DPH 16,66

ARIEL TABLETY 72PD COLOR

All-in-1 PODS: Tieto kapsuly sú navrhnuté ako všestranný pracovný prostriedok s využitím technológie Cool Clean pre efektívne odstraňovanie škvŕn aj pri nižších teplotách.

Odporúčané značky: Ariel je odporúčaný značkami Whirlpool, Electrolux, Candy a Beko, čo môže prispieť k dôvere spotrebiteľov voči produktu.

Recyklovateľná kartónová škatuľa ECOCLIC: Nová recyklovateľná kartónová škatuľa ECOCLIC môže pomôcť znížiť množstvo plastov. Škatuľa obsahuje maximálne 5 % plastu, ktorý chráni kapsuly PODS.

Rozpustný obal: Obal kapsúl je úplne rozpustný vo vode, čo znamená, že nie je potrebné manipulovať s tekutými prácami ani otvárať obal, aby sa kapsuly uvoľnili.

Cool Clean: S technológiou Cool Clean, ktorá sa používa pri kontakte s vodou, ponúkajú kapsuly najhlbšie a najjasnejšie čistenie, aj pri nižších farbách.

Varovanie o bezpečnosti: Na obale je uvedené varovanie o bezpečnosti, upozorňujúce na to, že kapsuly mali byť uchovávané mimo dosahu detí, ktoré môžu byť škodlivé a vážne zranenie.

Tento dôraz treba zdôrazniť pri odstraňovaní škvŕn a praní v nižších plastových obaloch, ale aj o snahu o udržateľnosť a zníženie spotreby recyklovateľnej kartónovej škatule CLIC. Ako vždy, je dôležité dodržiavať pokyny na obale a zabezpečiť bezpečné skladovanie mimo dosahu detí.

Po - PIA 08:00 - 18:00