TESCOMA ZDRAVÉ MINI DÓZY DO MRAZNIČKY PURITY 120ML 4KS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
4,99
Bez DPH 4,16

TESCOMA ZDRAVÉ MINI DÓZY DO MRAZNIČKY PURITY 120ML 4KS

Sada Tescoma Zdravé mini dózy do mrazničky Purity 120 ml 4 ks  sú určené potraviny v mrazničke a mrazničke pre skladovanie. Tu sú ich hlavné vlastnosti:

Materiál : Dózy sú vyrobené zo špičkového plastového materiálu, ktorý je určený pre zdravotníctvo a farmáciu. Tento materiál je neutrálny voči potravinám a neovplyvňuje ich kvalitu ani pri dlhodobom zmrazení a skladovaní.

Veľkosť : Každá dóza má objem 120 ml, čo je výhodné na skladovanie menších množstiev potravín, ako pasírované rajčiny, omáčky na cestoviny, bylinky, ovocné dreny, mäsové a zeleninové vývary, demi-glace a podobné.

Špeciálne tvarované dno : Dno dóz je špeciálne tvarované pre ľahké vytlačenie zmrazeného pokrmu, čo je ich použitie a manipuláciu.

Hygienické skladovanie : Tieto dózy sú vhodné pre hygienické skladovanie potravín v mrazničke a mrazničke.

Stohovateľné a kompaktné : Dózy aj viečka sú stohovateľné na seba aj do seba, čo umožňuje úsporu miesta pri ich skladovaní.

Vhodné do rôznych spotrebičov : Dózy sú vhodné do mrazničky, chladničky, mikrovlnnej rúry a umývačky na riad.

Záruka : Výrobca ponúka 3-ročnú záruku na tieto dávky.

Upozornenie : Pri použití v mikrovlnnej rúre vždy pootvorte sviečku, aby sa zabránilo vzniku tlaku vo vnútri dózy.

Tieto mini dózy sú praktickým a hygienickým riešením pre skladovanie menších množstiev potravín v mrazničke a mrazničke. Ich špeciálny materiál a tvarované dno ich robia ideálnymi pre zmrazené pokrmy a rôzne omáčky a vývary. S možnosťou použitia v mikrovlnnej rúre a umývačke riadu sú praktické a všestranné.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00