ZAVLAŽOVACIA PIŠTOL DE LUXE NASTAVITELNA AQUATIC FESTA

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
7,49
Bez DPH 6,24

ZAVLAŽOVACIA PIŠTOL DE LUXE NASTAVITELNA AQUATIC FESTA

Zavlažovacia pištoľ nastaviteľná deluxe od značky AQUATIC FESTA je vybavená rôznymi funkciami a nastaveniami, ktoré umožňujú presné a efektívne zavlažovanie záhradných plôch. Niektoré z jej hlavných vlastností a funkcií zahŕňajú:

Nastaviteľnosť: Pištoľ je vybavená nastaviteľnými funkciami, ktoré umožňujú reguláciu prúdu vody a typu zavlažovania podľa potrieb používateľa.

Rôzne režimy zavlažovania: Poskytuje rôzne režimy zavlažovania, ako sú napríklad rovný prúd, jemná mlha, koncentrovaný prúd alebo sprška, čo umožňuje prispôsobiť zavlažovanie rôznym typom rastlín a povrchov.

Jednoduché ovládanie: Pištoľ je navrhnutá tak, aby bola jednoduchá na ovládanie a manipuláciu, čo umožňuje pohodlné používanie aj po dlhú dobu.

Ergonomický dizajn: Je vybavená ergonomickým dizajnom, ktorý zaisťuje pohodlný úchop a minimalizuje únavu rúk počas používania.

Robustná konštrukcia: Pištoľ je vyrobená z odolných materiálov, ktoré zabezpečujú jej dlhú životnosť a spoľahlivú prevádzku aj pri náročných podmienkach.

Univerzálnosť použitia: Je vhodná pre použitie v rôznych aplikáciách, ako sú napríklad záhradné zavlažovanie, umývanie vozidiel alebo čistenie vonkajších plôch.

Zavlažovacia pištoľ nastaviteľná deluxe od značky AQUATIC FESTA je ideálnym nástrojom pre efektívne a pohodlné zavlažovanie záhradných plôch. Jej rôzne funkcie a nastavenia umožňujú prispôsobiť zavlažovanie podľa individuálnych potrieb a požiadaviek, čím prispieva k zdraviu a rastu rastlín vo vašej záhrade.

Po - PIA 08:00 - 18:00