Novinka
ZAVLAŽOVACIA PIŠTOL 7 FUNKCII AQUATIC FESTA

ZAVLAŽOVACIA PIŠTOL 7 FUNKCII AQUATIC FESTA

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Nie je skladom
7,99
Bez DPH 6,66

ZAVLAŽOVACIA PIŠTOL 7 FUNKCII AQUATIC FESTA

Zavlažovacia pištoľ s 7 funkciami od značky AQUATIC FESTA je vybavená rôznymi nastaveniami, ktoré umožňujú flexibilné a efektívne zavlažovanie záhradných plôch. Niektoré z jej hlavných vlastností a funkcií zahŕňajú:

Rôzne režimy zavlažovania: Pištoľ ponúka 7 rôznych režimov zavlažovania, vrátane rovného prúdu, koncentrovaného prúdu, jemnej mlhy, sprchovania, a ďalších, čo umožňuje prispôsobiť zavlažovanie rôznym potrebám a typom rastlín.

Nastaviteľnosť: Každá funkcia má nastaviteľné parametre, ako je intenzita prúdu vody a veľkosť trysky, čo umožňuje presné a individuálne nastavenie podľa požiadaviek používateľa.

Jednoduché ovládanie: Pištoľ je navrhnutá s ohľadom na jednoduché ovládanie a manipuláciu, čo umožňuje pohodlné používanie bez zbytočného namáhania rúk.

Ergonomický dizajn: Je vybavená ergonomickým dizajnom, ktorý zabezpečuje pohodlný úchop a minimalizuje únavu rúk počas dlhodobého používania.

Robustná konštrukcia: Pištoľ je vyrobená z odolných materiálov, ktoré zabezpečujú jej dlhú životnosť a spoľahlivú prevádzku aj pri náročných podmienkach.

Univerzálnosť použitia: Je vhodná pre rôzne aplikácie, ako je záhradné zavlažovanie, umývanie vozidiel, čistenie vonkajších plôch a ďalšie.

Zavlažovacia pištoľ s 7 funkciami od značky AQUATIC FESTA je vynikajúcim nástrojom pre efektívne a pohodlné zavlažovanie záhradných plôch. Jej mnohostranné funkcie a nastavenia umožňujú prispôsobiť zavlažovanie podľa individuálnych potrieb a požiadaviek používateľa, čím prispieva k zdraviu a rastu rastlín vo vašej záhrade.

Po - PIA 08:00 - 18:00