LEVELYS ZÁVIT PRIAMY 1MM 100KS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
10,49
Bez DPH 8,74

LEVELYS ZÁVIT PRIAMY 1MM 100KS

Nový vyrovnávací Závitový systém LEVELYS kombinuje výhody predošlých systémov Maticového a Klinového systému. Systém je založený na dvoch jednoduchých súčiastkach - Závitoch a Maticach, ktoré sa používajú na doťahovanie dlažby a obkladu. Jednou z výhod tohto systému je, že nepotrebujete žiadne špeciálne kliešte, pretože Maticu jednoducho zaskrutkujete rukou. Taktiež je veľmi jednoduché odstrániť Závity a Matice po zatvrdnutí lepidla.

Závity sú vyrobené z prvotriednych materiálov, ktorých zloženie bolo testované, aby zabezpečilo dokonalú rovnováhu medzi pružnosťou a odolnosťou. Sú vhodné aj na použitie s veľmi tenkými dlaždicami, pretože bod zlomu Závitu sa nachádza tesne nad tanierikom.

Závitový systém LEVELYS nahradzuje klasické krížiky a ponúka rovnaké použitie ako Klinový systém LEVELYS, s tým rozdielom, že sa na dotiahnutie používa Matica naskrutkovaná na Závit. Tento systém umožňuje rýchlejšie a efektívnejšie zarovnávanie dlažby a obkladu.

LEVELYS Závity sú určené na jednorazové použitie a ponúkajú široké možnosti využitia. Môžete ich použiť pri dlaždení v interiéri aj exteriéri, na vodorovných podlahách, spádovaných plochách a pri obkladaní stien. Je to skvelá voľba pre domácich majstrov aj profesionálov.

Pri výbere Závitov si treba dať pozor na hrúbku dlaždice alebo obkladu, pretože od toho závisí výsledná šírka špáry. Pri klasickej dlaždici bude špára širšia ako šírka Závitov, zatiaľ čo pri rektifikovanej dlaždici bude špára rovnaká ako šírka Závitu.

LEVELYS Závity sú predávané v baleniach po 100 ks a môžete si ich zakúpiť v ľubovoľnom množstve zaokrúhlenom na stovky kusov. Ich rozmery sú dĺžka 40 mm, výška 66 mm a šírka 30 mm. Tento Závitový systém je patentovaný a značka LEVELYS je celoeurópsky certifikovaná.

zavitovy system na obklad a dlazbu, vyrovnavaci system, leveling system, levelys system

Typ Závitu

Priamy – zarovnáva dve dlaždice susediace hranami. Výsledkom je škára v línii.

zavitovy system na obklad a dlazbu, vyrovnavaci system, leveling system, levelys system

Po - PIA 08:00 - 18:00