TESCOMA VAREŠKA WOODY 32CM

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
2,00
Bez DPH 1,67

TESCOMA VAREŠKA WOODY 32CM

Vareška WOODY 32 cm - Ideálny nástroj pre všetky druhy riadu, najmä pre riady s antiadhéznym povrchom, ktoré nechcete vylúčiť. Táto vareška je vyrobená z kvalitného Brezového dreva a má vlastnosti, ktoré ju robia ideálnou pre vaše kuchynské potreby:

  • Univerzálnosť: Vďaka svojmu dizajnu a použitému materiálu je táto vareška vhodná pre rôzne druhy riadu. Bez ohľadu na to, či používate panvice s antiadhéznym povrchom, nerezové hrnce alebo iný typ riadu, táto vareška by mala byť citlivá na povrchy a nepoškodiť ich.
  • Kvalitný materiál: Vareška je vyrobený z kvalitného Brezového dreva, ktorý je známy svojou pevnosťou a odolnosťou. To znamená, že vám bude dlhodobo slúžiť ako odolá opotrebenia.
  • Opatrná údržba: Aj keď je táto vareška odolná, odporúča sa neumývať ju v umývačke riadu. Miesto toho odporúčame ručné umývanie, aby sa zachovala jej kvalita a trvanlivosť.

Táto vareška WOODY 32 cm je praktickým nástrojom pre vaše varenie a servírovanie, ktorý by mal byť súčasťou každej kuchyne. Vďaka vlastnostiam, ako je šetrnosť k antiadhéznemu povrchu a kvalitný materiál, vám pomôže pri príprave vynikajúcich jedál s istotou, že nepoškodíte ani svoje obľúbené jedlá.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00