TESCOMA VAREŠKA OVÁLNA WOODY 25CM

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
1,70
Bez DPH 1,42

Vareška oválna WOODY 25 cm

Vareška oválna kvalitná WOODY 25 cm je tradičným kuchynským nástrojom vyrobeným z kvalitného dreva. Tento produkt ponúka niekoľko výhod a skvelú voľbu pre rôzne úlohy vo vašej kuchyni:

• Klasický dizajn: Vareška má klasický a jednoduchý dizajn, ktorý sa hodí do každej kuchyne. Je to tradičný nástroj, ktorý slúži na mnohé účely, ako nástroj, obracanie a servírovanie pokrmov.

• Rôzne rozmery a veľkosti: WOODY ponúka širokú paletu výrobkov rôznych rozmerov a veľkostí, čo vám umožňuje vybrať si ten správny nástroj na konkrétny účel. Vareška oválna s dĺžkou 25 cm je ideálna pre stredne veľké nádoby a pokrmy.

• Kvalitné drevo vareška je vyrobená z kvalitného dreva, čo zaručuje jej odolnosť a trvanlivosť. Drevo je tradičným materiálom pre kuchynské náčinie a je známe svojou schopnosťou chrániť povrchy nádoby pred poškriabaním.

• Všestrannosť: Vareška sa hodí pre rôzne druhy riadu a povrchov, vrátane tých s antiadhéznym povlakom. Drevený materiál je šetrný k povrchom, takže sa neprispôsobuje poškodeniu.

Pri použití varešky WOODY 25 cm môžete ľahko opakovať, obracať a podávať rôzne pokrmy. Je to tradičný a spoľahlivý nástroj, ktorý vám pomôže pri príprave chutných jedál vo vašej kuchyni.

Po - PIA 08:00 - 18:00