FESTA VALEC JEŽOVÝ HRUBÝ 122X34MM 40CM

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
21,39
Bez DPH 17,83

FESTA VALEC JEŽOVÝ HRUBÝ 122X34MM 40CM

Valec ježový

Popis produktu: Valec ježový je špeciálny nástroj určený pre správnu aplikáciu samonivelačných hmôt a poterových materiálov. Tento nástroj umožňuje rovnomerné rozloženie a odvzdušnenie čerstvo rozlievaných materiálov, čo je dôležité pre dosiahnutie kvalitného a hladkého povrchu.

Hlavné vlastnosti:

  • Typ: Valec ježový
  • Použitie: Primárne sa používa na aplikáciu samonivelačných hmôt a poterových materiálov.
  • Rovnomerné rozloženie: Valec je navrhnutý tak, aby rovnomerne rozložil aplikovaný materiál na povrchu, čo je dôležité pre dosiahnutie rovnomerného a hladkého povrchu.
  • Odvzdušnenie: Valec umožňuje aj odvzdušnenie aplikovaného materiálu, čo zabraňuje vzniku bublín a nepravidelností na povrchu.
  • Možnosť použitia teleskopickej tyče: Niektoré modely valcov ježových majú možnosť pripojenia teleskopickej tyče, čo umožňuje pohodlnejšie a efektívnejšie použitie, najmä pri práci na vyšších povrchoch.

Valec ježový je nevyhnutným nástrojom pre profesionálnych stavebníkov, remeselníkov a majstrov, ktorí sa zaoberajú aplikáciou samonivelačných hmôt a poterových materiálov. Tento nástroj zabezpečuje rovnomernú a presnú aplikáciu materiálu, čo prispieva k vytvoreniu kvalitného a rovnomerného povrchu.

Možnosť použitia teleskopickej tyče zlepšuje ergonómiu práce a umožňuje dosiahnutie lepších výsledkov pri práci na vyšších miestach. S valcom ježovým dosiahnete profesionálne výsledky pri aplikácii samonivelačných hmôt a poterových materiálov.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00