TESCOMA TVORÍTKA NA PLNENÉ TAŠTIČKY A CESTOVINY DELICIA 4KS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
8,60
Bez DPH 7,17

TESCOMA TVORÍTKA NA PLNENÉ TAŠTIČKY  A CESTOVINY DELICIA 4KS

Tvorítka na plnené taštičky a těstoviny DELÍCIA, 4 ks - Ideálne pre prípravu sladkých aj slaných plnených taštičiek a cestovín, bez ohľadu na to, či pripravujete pečené alebo varené. Táto sada obsahuje 4 tvorítka, ktoré vám uľahčia proces tvorby lahodných pokrmov. Kľúčové vlastnosti tohto produktu zahŕňajú:

• Všestrannosť: Tvorítka DELÍCIA sú skvelým nástrojom pre prípravu rôznych druhov taštičiek a plnených cestovín. Môžete s nimi vytvoriť obľúbené pokrmy s rôznymi druhmi náplní, či už ide o sladké dezerty alebo slané pokrmy.

• Kvalitný materiál: Sú vyrobené z odolného plastu, čo zaručuje ich pevnosť a trvanlivosť. Týmto spôsobom budú slúžiť dlhú dobu a budú odolné voči opotrebovaniu.

• Jednoduchá údržba: Tvorítka sú vhodné na umývanie riadu, čo znamená čistenie a údržba. To znamená, že po použití nemusíte tráviť hodiny umývaním.

S touto sadou tvorítok DELÍCIA môžete rýchlo a ľahko pripraviť obľúbené pokrmy, ktoré potešia vaše chuťové bunky. Buďte kreatívni pri plnení a tvarovaní taštičiek a cestovín a získajte vlastnú lahodnú kombináciu. Toto praktické kuchynské náčinie vám uľahčí prácu v kuchyni a prinesie radosť z varenia.

Po - PIA 08:00 - 18:00