Novinka
TRAVSTAR TRÁVNIKOVÉ HNOJIVO 5KG

TRAVSTAR TRÁVNIKOVÉ HNOJIVO 5KG

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
7,99
Bez DPH 6,66

TENTO PRODUK NIEJE MOŽNÉ ZASLAŤ CEZ ZÁSIELKOVŇU( PACKETU).

TRAVSTAR TRÁVNIKOVÉ HNOJIVO 5KG

Trávnikové hnojivo Travstar je špeciálne navrhnuté pre hnojenie trávnikov, a to nielen v obytných, ale aj v priemyselných zónach. Obsahuje vyvážené zloženie živín, ktoré zabezpečujú zdravý rast trávy a jej odolnosť voči zaťaženiu.

Zloženie:

NPK 15-5-5 + 14S + 2MgO + 0,5Fe

Oblasť použitia:

Parky, verejná zeleň: 3 kg - 5 kg na 100 m2, aplikované v dávke 30 g - 50 g na 1 dávku, 2-4 dávky za rok, aplikácia od marca do septembra.

Trávnaté ihriská: 4 kg - 6 kg na 100 m2, aplikované v dávke 40 g - 60 g na 1 dávku, 2-5 dávok za rok, aplikácia od marca do septembra.

Okrasné trávniky: 3 kg - 4 kg na 100 m2, aplikované v dávke 30 g - 40 g na 1 dávku, 2-3 dávky za rok, aplikácia od marca do septembra.

Vlastnosti:

Špeciálne granulované: Jednotlivé granule sú navrhnuté tak, aby sa rovnomerne rozložili a poskytovali tráve všetky potrebné živiny.

Vysoký stupeň dusíka: Podporuje rýchly a zdravý rast trávy.

Protimachový účinok síry: Pomáha predchádzať vzniku machov a iných nežiaducich rastlín v trávniku.

Obsah železa: Poskytuje tráve potrebný živinový doplnok, ktorý podporuje jej zdravý vzhľad.

Hnojivo je vhodné pre celoročné hnojenie trávnikov a môže sa aplikovať počas celej vegetačnej sezóny. Pri dodržaní odporúčaných dávok hnojiva zaručuje vyváženú výživu trávnika bez rizika poškodenia. Závlaha po aplikácii podporuje účinok hnojiva s okamžitým uvoľnením živín. Je dôležité dodržiavať doporučenia výrobcu pre optimálne výsledky.

Po - PIA 08:00 - 18:00