TESORI PARFÉM DO PRANIA BYZANTIUM 250ML

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
8,49
Bez DPH 7,08

TESORI PARFÉM DO PRANIA BYZANTIUM 250ML

Tesori d'Oriente Byzantium Rosa Nera a Labdano je skutočne koncentrovaný parfém pre textil, ktorý bol vyvinutý tak, aby vašim odevom dodal jedinečný, intenzívny a dlhotrvajúci výrobok. Neobsahuje aviváž a je vhodný pre všetky druhy látok, vrátane technických materiálov a mikrovlákien.

Táto vôňa obsahuje dve hlavné zložky:

Čierna ruža: Táto najtmavšia a najtajomnejšia kráľovná kvetov rastie iba v Turecku. Vďaka špeciálnej pôde a vode v oblasti Half táto ruža tmavú farbu s červenými alebo vínovými akciami. Však dokonalá dokonalosť prichádza vo svojej čiernej verzii.

Labdanum:  je jednou z kľúčových zložiek výroby parfémov, ktorá fixuje jednotlivé vône. Je jedným z najdrahších surovín na výrobu parfémov a kozmetiky na svete. Je symbolom bohatstva a vo svojich domovoch využíva Arabov ako vykurovadlo. Táto živičná látka je získavaná z listov kríka cistus ladanifer a éterický olej získaný z tejto živice je súčasťou kozmetických prípravkov s účinkami na vyhladzovanie vrások.

Pokyny pre použitie:

V práčke: Nalejte jednu až dve čiapočky produktu priamo do priehradky na aviváž podľa intenzity vône, ktorú chcete dosiahnuť.

Ručne: Pridajte jednu až dve čiapočky produktu na každých 5 litrov vody v poslednom spláchnutí, opäť v závislosti od požadovanej intenzity vône. Produkt nelejte priamo na textil.

Upozornenie: Dráždi oči, uchovávajte mimo dosahu detí. Pri zasiahnutí očí okamžite opláchnite veľkým množstvom vody.

Po - PIA 08:00 - 18:00