TESORI AVIVÁŽ PERSIAN DREAM 760ML

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
3,28
Bez DPH 2,73

TESORI AVIVÁŽ PERSIAN DREAM 760ML

Tesori d'Oriente aviváž Persian Dream 760 ml 38 PD Lahodné a exkluzívne vône od Tesori d'Oriente konečne zahrnú vaše najcennejšie oblečenie a domácu bielizeň. Silná vôňa granátového jablka a červeného čaju, obohatená o vzácne mikroperličky, pohladí vašu bielizeň a zanechá ju hebkú s dlhotrvajúcou vôňou. Jeho krémové zloženie bez farbív uvoľňuje tkaniny a uľahčuje žehlenie.

Granátové jablko: Pôvodom zo starovekej Perzie, je s nami od úsvitu vekov. Symbol krásy života, prosperity a plodnosti. Jeho aróma dokáže omámiť zmysly a dušu svojou sladkou vôňou, šíriacou pocit pohody a vyrovnanosti. Je bohatá na antioxidanty a vitamíny a je vzácnym elixírom krásy pre pokožku.

Červený čaj: Pestovanie čaju v Perzii má tisícročnú históriu a stále predstavuje jednoduchý a každodenný rituál. Toto gesto vyžaduje, aby ste nápoj najskôr ovoňali, kým para rozptýli jeho intenzívnu vôňu do vzduchu, aby navodila pohodu a nastolila rovnováhu tela i duše.

Tesori d'Oriente sľubuje poskytnúť nielen kvalitnú starostlivosť o bielizeň, ale aj uvoľnenie vďaka jeho lákavým vôňam granátového jablka a červeného čaju.

Po - PIA 08:00 - 18:00