TESCOMA STRÚHADLO NA HRANOLKY HANDY

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
14,90
Bez DPH 12,42

TESCOMA STRÚHADLO NA HRANOLKY HANDY

Strúhadlo na hranolky HANDY" Je kuchynský nástroj, ktorý je pripravený na rýchle a rýchle krájanie rôznych druhov zeleniny na hranolky. Medzi zeleninu, ktorú je možné pomocou tohto strúhadla nakrájať, patria zemiaky, sladké zemiaky, kvaku, červená repa, paštrnák, zeler, biela reďkev, kaleráb a podobné. Toto strúhadlo dokáže nakrájať na rovnaké veľké hranolky, čo je užitočné pri príprave pokrmov, kde je rovnomerná veľkosť kúskov žiaduca.

Toto strúhadlo je vybavené špeciálne tvarovanou čepeľou z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele. Táto čepeľ je navrhnutá tak, aby zabezpečila efektívne krájanie zeleniny a vytváranie jednotnej veľkosti hranoliek.

Nástroj má bezpečnostné držadlo so zatláčadlom, čo zvyšuje bezpečnosť pri používaní. To znamená, že pri krájaní zeleniny držíte zeleninu pomocou zatláčadla, čo minimalizuje riziko zranenia ruky čepeľou.

Strúhadlo je vyrobené z odolného plastu s protišmykovou úpravou, čo zabezpečuje pohodlný a stabilný uchop pri používaní. Okrem toho je vhodný tovar do umývačky riadu, čo zariadenie jeho čistenie po použití.

Ide o praktický nástroj, ktorý vám umožní rýchlo a jednoducho pripraviť hranolky zo zeleniny rôznych druhov. Je to užitočný pomocník pri príprave rôznych jedál a zároveň zabezpečuje bezpečné používanie vďaka bezpečnostnému lekárovi a kvalitnej čepeli.

Po - PIA 08:00 - 18:00