TESCOMA TANIER KOMPOSTOVATEĽNÝ PARTY TIME 12KS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
4,60
Bez DPH 3,83

TESCOMA TANIER KOMPOSTOVATEĽNÝ PARTY TIME 12KS

Tescoma PARTY TIME 707260.00 je kompostovateľný tanier, ktorý je šetrný k životnému prostrediu a určený na jednorazové použitie pri rôznych príležitostiach. Tu je viac informácií o tomto produkte:

  • Plne kompostovateľný: Tanier je vyrobený z prírodnej celulózy a je plne kompostovateľný. To znamená, že po použití môžete tento tanier umiestniť do biologického odpadu alebo záhradného kompostu, kde sa prirodzene rozloží bez negatívneho vplyvu na životné prostredie.
  • Nebielený a odolný voči presakovaniu: Riad nie je bielený, čo znamená, že neobsahuje chemikálie, ktoré by mohli škodiť životnému prostrediu. Taktiež je odolný voči presakovaniu a mastnote, čo z neho robí vhodnú voľbu pre rôzne jedlá a nápoje.
  • Mikrovlnná rúra a chladnička: Tento tanier je vhodný na ohrievanie v mikrovlnnej rúre (s maximálnym časom 2 minúty) a krátkodobé skladovanie v chladničke. To znamená, že môžete jedlo pripraviť a skladovať priamo na tomto tanieri.
  • Jednorazové použitie: Tanier PARTY TIME je navrhnutý na jednorazové použitie, čo z neho robí praktickú voľbu pre oslavy, pikniky alebo iné príležitosti, kde nechcete používať tradičné riady, ktoré by ste potom museli umývať.

Celkovo je Tescoma PARTY TIME 707260.00 ideálnym riešením, ak hľadáte ekologicky prijateľný riad na jednorazové použitie, ktorý je odolný, funkčný a šetrný k životnému prostrediu.

Po - PIA 08:00 - 18:00