SYOSS PASTA INVISIBLE 100ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
6,59
Bez DPH 5,49

SYOSS PASTA INVISIBLE 100ML

Syoss Invisible Hold Paste je výrobok na úpravu vlasov určený pre mužov, ktorý umožňuje vytvárať účesy s jemnou a ležérnou fixáciou a prirodzeným vzhľadom. Tu je niekoľko dôležitých bodov o tejto paste:

  • Jemné a ležérne účesy: Táto pasta umožňuje dosiahnuť úžasné, jemné a ležérne účesy, ktoré by ste si mohli vytvoriť, ak by ste išli do kaderníctva.
  • Ľahká fixácia: Paste poskytuje až 48 hodín ľahkej fixácie. To znamená, že vaše vlasy budú potrebovať tvar a štýl tohto dlhého obdobia.
  • Prirodzený vzhľad: Tento produkt je navrhnutý tak, aby zabezpečil, že vaše vlasy budú vyzerať prirodzene. Nevytvorí tuhý ani lepkavý vzhľad, ale zostane len pružný.
  • Bez alkoholu a silikónov: Syoss Invisible Hold Paste alkohol ani silikóny, čo môže byť výhodou pre tých, ktorí uprednostňujú produkty bez týchto zložiek.
  • Nelepivá a nezanecháva zabudnúť: Tento výrobok by nemal zanechať žiadne lepkavé alebo vyhľadať vo vašich vlasoch, čo je dôležité, aby ste si zachovali prírodný vzhľad.

Je dôležité, aby ste tento produkt aplikovali na suché vlasy podľa pokynov na obale. Môžete ho použiť na rôzne účesy a prispôsobiť jeho množstvo podľa určitej fixácie a tvaru.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00