SWIFFER WET PRACHOVKY NA PODLAHU NÁHRADY 20KS

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
7,99
Bez DPH 6,66

SWIFFER WET PRACHOVKY NA PODLAHU NÁHRADY 20KS

Náhradné vlhčené čistiace obrúsky na podlahu Swiffer sú užitočným nástrojom na čistenie podláh, ktorý ponúka niekoľko výhod:

  • Efektívne čistenie: Tieto vlhčené obrúsky sú impregnované účinnými čistiacimi prostriedkami, ktoré pomáhajú rozkladať nečistoty a špinu na podlahe. Týmto spôsobom vytiahnete špinu z povrchov a odstránite ju.
  • Odstraňovanie odolných škvŕn Tieto obrúsky môžu vyžadovať riešenie na odstránenie odolných škvŕn a odolných z rôznych povrchov na podlahe. Môžu byť použité na dlažbu, linoleum a iné typy podláh.
  • Dosahovanie nedostupných miest: Vďaka plochej hlavici mopa môžete dosiahnuť aj miesta, ktoré by boli inak ťažko dosiahnuteľné, ako napríklad pod sedačkami, posteľami, chladničkami, a inými nábytkovými kúskami.
  • 2 v 1 nástroj: Swiffer Sweeper môže byť použitý so suchými handričkami na zachytenie prachu ako vlhčenými utierkami na čistenie. To znamená, že je viacúčelovým nástrojom na úpravu podláh.
  • Príjemná vôňa: Obrúsky majú príjemnú sviežu vôňu, čo môže prispieť k vytvoreniu príjemnej atmosféry počas chuti.

Celkovo ide o produkt, ktorý môže byť potrebný a zefektívniť proces stačí v domácnosti, pričom ponúka výhody, ako je dosahovanie ťažko dostupných miest a čistenie odolných škvŕn. Swiffer Sweeper s náhradnými vlhčenými obrúskami môže byť užitočným doplnkom vašich čistiacich prostriedkov.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00