BANQUET SÚPRAVA TESNENÍ K DISPENZORU 3KS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
0,99
Bez DPH 0,83

BANQUET SÚPRAVA TESNENÍ K DISPENZORU 3KS

BANQUET Súprava tesnení k dispenzoru, 3 ks - Zabezpečte optimálnu funkčnosť vašich dispenzorov

BANQUET Súprava tesnení k dispenzoru je praktickou náhradnou sadou, ktorá je určená pre zásobníky Brisa, Walt a Summer. Táto sada obsahuje 3 kusy silikónových tesnení, ktoré sú dôležité pre optimálnu funkčnosť vašich dispenzorov.

Hlavné vlastnosti produktu:

Náhradné tesnenia: Tesnenia v dispenzoroch zabezpečujú, že potraviny vnútri zostanú čerstvé a chránené pred vonkajšími vplyvmi, ako je vzduch a vlhkosť. Po čase môžu tesnenia opotrebovať, a preto je dôležité mať k dispozícii náhradné tesnenia, aby ste si zachovali funkčnosť a kvalitu vašich zásobníkov.

Kompatibilita: Táto sada je určená pre zásobníky Brisa, Walt a Summer. Skontrolujte si kompatibilitu so svojimi dispenzormi a uistite sa, že budú tesnenia správne pasovať.

3 ks v sade: Sada obsahuje 3 kusy tesnení, čo vám poskytuje dostatok náhradných dielov pre viacero dispenzorov alebo pre prípad, že budete potrebovať vymeniť tesnenia viackrát.

BANQUET Súprava tesnení k dispenzoru, 3 ks je praktickým doplnkom pre každého, kto používa dispenzory na skladovanie potravín. Uistite sa, že vaše potraviny budú stále v bezpečí a chránené vďaka týmto kvalitným náhradným tesneniam.

Po - PIA 08:00 - 18:00