SUNAR DETSKÝ SNACK JAHODOVÉ SRDIEČKA 50G

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
1,59
Bez DPH 1,33

SUNAR DETSKÝ SNACK JAHODOVÉ SRDIEČKA 50G

Jahodové srdiečka s obsahom vitamínu B1 sú vhodné pre deti od ukončeného 12. mesiaca a slúžia ako spestrenie stravy. Tieto jahodové krúpky obsahujú cukor, a preto by mali byť podávané deťom len občas a to pod dozorom dospelých.

  • Vitamín B1: Tieto krúpky sú obohatené o vitamín B1, ktorý je dôležitý pre správne fungovanie nervového systému a metabolizmu.
  • Jahodová príchuť: Srdiečka majú jahodovú príchuť, čo môže byť príjemné pre deti.

Návod na prípravu týchto jahodových srdiečok je jednoduchý, a môže byť konzumované samostatne ako malá chuťovka alebo spestrenie jedálničky. Je dôležité venovať pozornosť deťom pod dozorom dospelých, aby sa predišlo riziku udusenia. Jahodové srdiečka sú vhodným doplnkom pre staršie deti, ale je dôležitá dbať na ich bezpečné podávanie a konzumáciu.

Zloženie

Kukuričná múka 50 %, ryžová múka 25 %, cukor, minerálne látky (uhličitan vápenatý), prírodná jahodová aróma, vitamíny (biotín, tiamín - B₁, B₆ , riboflavín - B₂, C, kyselina listová, niacín, E, B₁₂, kyselina pantotenová), zeleninové a ovocné koncentráty (mrkva, čierne ríbezle). Môže obsahovať orechy, sóju a mlieko.

Po - PIA 08:00 - 18:00