BIO ALOE VERA TELOVÁ MLIEKO PO OPAĽOVANÍ 250ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
6,49
Bez DPH 5,41

BIO ALOE VERA TELOVÁ MLIEKO PO OPAĽOVANÍ 250ML

Predstavujeme vám hydratačné mlieko po opaľovaní, ktoré je vhodné pre telo aj tvár. Toto mlieko je navrhnuté tak, aby upokojilo a regenerovalo pokožku po oopaľovaní alebo po kúpaní. Je, že obsahuje Aloe vera a mandľový olej, ktoré spoločne poskytujú optimálnu hydratáciu a zvláčnenie pre príjemnú pokožku, zároveň vrátia pružnosť a jemnosť.

Jeho ľahkosť sa rýchlo vstrebáva do pokožky, nezanecháva mastný pocit a má príjemnú vôňu. Jeho účinky zahŕňajú upokojenie spálenej a citlivej pokožky, obmedzenie olupovania, a samozrejme, hydratáciu, zvláčnenie a zjemnenie pokožky.

Použitie: Po opaľovaní, sprchovaní alebo po kúpaní naneste mlieko na suchú pokožku tváre a tela. Môžete ho potrebovať podľa potreby, aby ste vždy potrebovali hydratáciu a upokojenie pokožky.

Zloženie/Ingredients: Aqua, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Ceteareth-20, Benzyl Alcohol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Parfum, Carbomer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Potassium Sorbate, Triethenolamine, Sodium Benzoate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Tocopheryl Acetate, Linalool, Hydroxycitronellal

Po - PIA 08:00 - 18:00