ORION STÚHADLO NA HALUŠKY NEREZ/UH

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
8,99
Bez DPH 7,49

ORION STÚHADLO NA HALUŠKY NEREZ/UH

Strúhadlo na halušky je praktickým nástrojom, ktorý vám umožní rýchlo a ľahko pripraviť halušky, ale aj ďalšie jedlá ako pečeňové knedličky alebo krupicové halušky. Je vyrobené z kombinácie plastu a nerezu, čo zaisťuje jeho odolnosť a dlhú životnosť.

Toto strúhadlo má plastový nástavec, do ktorého vložíte cesto. Jednoducho prejdete po strúhadle a do vriacej vody sa vám budú páčiť hotové halušky rovnakej veľkosti, ktoré budú za chvíľu uvarené. Tento proces vám umožňuje rýchlu prípravu chutných jedál, či už na letné večere alebo obedy.

Strúhadlo je vybavené zarážkou, vďaka ktorej dobre drží na hrnci, čo zabezpečuje bezpečnú a stabilnú manipuláciu počas používania. Jeho rozmery sú približne 11 cm na šírku a 33 cm na dĺžku, čo z neho robí dostatočne veľký nástroj pre pripravenie väčších porcií jedla.

Po umytí v umývačke riadu je dôležité ho dôkladne vysušiť, aby sa zabránilo postupnému tupoaniu ostria v dôsledku častého používania umývačky. Strúhadlo na halušky je neoceniteľným pomocníkom v kuchyni, ktorý vám uľahčí prípravu tradičných jedál pre vašu rodinu a priateľov.

Po - PIA 08:00 - 18:00