TESCOMA STRUNOVÝ SEKÁČIK HANDY

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
27,99
Bez DPH 23,33

TESCOMA STRUNOVÝ SEKÁČIK HANDY

Tescoma Handy strunový sekáčik je praktický nástroj na jednoduché a rýchle sekanie potravín v kuchyni. Tu sú jeho hlavné vlastnosti a výhody:

  • Veľká nádoba : Má veľkú nádobu pre prípravu jedál pre celú rodinu, čo zvyšuje jeho všestrannosť a veľkú kapacitu.
  • Rýchle a presné sekanie : Strunový sekáčik HANDY umožňuje ľahké a rýchle sekanie potravín na požadovanú hrúbku. Je vhodný na sekanie rôznych potravín, vrátane cibule, koreňovej zeleniny, rajčín, bylín, jabĺk, hrušiek, orechov a piškót. Môžete s ním rýchlo pripraviť ovocné a zeleninové šaláty, pesto a iné pokrmy.
  • Nastavenie hrúbky sekania : Môžete ľahko očakávať požadovanú hrúbku sekania - čím menej ťahov, tým hrubšie vybrané potraviny, čím viac ťahov, tým jemnejšie sekanie.
  • Recepty : Je dodávaný s pôvodnými receptami na ovocné, zeleninové šaláty, tuniakovú nátierku a bazalkové pesto, čo vám môže slúžiť ako inšpirácia pri príprave rôznych jedál.
  • Ľahká údržba : Sekáčik je jednoduchý na čistenie - stačí ho opláchnuť. Nádoba a čepele sú vhodné do umývačky riadu, čo zjednodušuje čistenie.
  • Materiál : Sekáčik má čepele z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a je vyrobený z odolného plastu, čo zabezpečuje jeho trvanlivosť.

Tescoma Handy strunový sekáčik je skvelým nástrojom pre prípravu rôznych pokrmov v kuchyni. Jeho jednoduché ovládanie, nastaviteľná hrúbka sekania a veľká kapacita nádoby ho robia praktickým a spoľahlivým pomocníkom pri príprave jedál pre rodinu. Taktiež je ľahko čistiteľný, čo je jeho údržba.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00