TESCOMA STRÚHADLO NA CESTOVINY HANDY

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
13,20
Bez DPH 11,00

TESCOMA STRÚHADLO NA CESTOVINY HANDY

Strúhadlo na cestoviny HANDY je praktickým kuchynským nástrojom určeným na prípravu cestovínových nokov, halušiek a závariek do polievky. Toto strúhadlo je jasné, že vám umožňuje ľahko a rýchlo pripraviť tieto tradičné jedlá. Tu je niekoľko jeho významných vlastností:

  • 3 sitá a pretláčacia lopatka: Strúhadlo je vybavené tromi rôznymi sitami, ktoré vám umožňujú vytvoriť cestovinové noky, halušky a závarky s rôznymi textúrami. Pretláčanie lopatky vám pomôže jednoducho vytlačiť tvarované kúsky do ďalšej vody.
  • Vhodné pre rôzne nádoby: Toto strúhadlo je navrhnuté pre nádoby s priemerom od 20 do 26 cm, čo vám dáva flexibilitu pri výbere hrnca alebo hrnca, ktorý budete používať na varenie.
  • Vyrobené z odolného plastu: Strúhadlo je vyrobené z prvotriedneho odolného plastu, čo ho robí odolným a jednoducho čistiteľným. Môžete ho bezpečne umývať v umývačke riadu.
  • Skladný dizajn: Strúhadlo má perfektný skladný dizajn, čo znamená, že ho môžete jednoducho uskladniť v kuchynskej zásuvke alebo skrinke, čím uložíte miesto.
  • Návod a recepty: Súčasťou vrátane je návod na použitie a recepty na prípravu cestovín, bezlepkových receptov, čo vám poskytne inšpiráciu pre bohatých jedál.

Toto strúhadlo na cestoviny HANDY je skvelým nástrojom pre všetkých cestovín, ktorí chcú mať možnosť pripraviť si tieto tradičné jedlá doma jednoducho a efektívne.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00