TESCOMA STRÚHADLO JULIENNE HANDY

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
19,80
Bez DPH 16,50

TESCOMA STRÚHADLO JULIENNE HANDY

Strúhadlo julienne HANDY je praktický nástroj na prípravu juliennových prútov z rôznych druhov zeleniny, ako sú mrkva, zeler, biela reďkovka, zemiaky a ďalšie. Tu sú dôležité informácie o tomto strúhadle:

  • Funkcie : Strúhadlo je navrhnuté na to, aby jednoducho a rýchlo vytváralo tenké prúty zeleniny vo forme juliennových rezancov. Táto technika prípravy zeleniny je ideálna pre prípravu rôznych jedál, vrátane šalátov, wokov a ďalších.
  • Materiály a kvalita : Strúhadlo je vyrobené z nerezovej ocele, čo zabezpečuje jeho odolnosť voči korózii a trvanlivosť. Ostrie je ostré a odolné, čo umožňuje ľahké a presné strúhanie zeleniny.
  • Protišmyková úprava : Strúhadlo je vybavené protišmykovou úpravou na rukoväti, čo zabezpečuje, že nástroj dobre sedí v ruke a znižuje riziko ukĺznutia počas používania.
  • Rôzne druhy zeleniny : Toto strúhadlo môžete používať na rôzne druhy zeleniny, čo vám umožňuje kvalitnú prípravu jedál a dekoráciu.
  • Čistenie a údržba : Materiály, z ktorých je strúhané vyrobené, sú ľahko čistiteľné, čo je jeho údržba. jednoducho stačí opláchnuť pod tečúcou vodou alebo vyčistiť v umývačke riadu.

Strúhadlo julienne HANDY je užitočným nástrojom pre prácu, kde potrebujete rýchlo kuchyňu a jednoducho pripraviť julienových prúžkov zeleniny. S ostrým ostrím a protišmykovou úpravou vám umožní efektívne pracovať s rôznymi druhmi zeleniny, čo pridá do vášho jedla štýl a chuťový rozmer.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00