TESCOMA STRÚHADLO HANDY X-SHARP VEĽKÉ OTVORY

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
10,99
Bez DPH 9,16

TESCOMA STRÚHADLO HANDY X-SHARP VEĽKÉ OTVORY

Strúhadlo HANDY X-sharp je výnimočne vám kuchynským nástrojom, ktorý umožňuje jednoducho a efektívne strúhať rôzne druhy potravín. Toto strúhadlo je vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, čo znamená, že má mimoriadne ostré a odolné čepele, ktoré vám rýchlo a ľahko spracovávajú rôzne suroviny.

S týmto strúhadlom môžete ľahko strúhať uhorky, zemiaky, syry, jablká, mrkvu, zeler, cuketu, dynu, kaleráb, kapustu, varené vajcia a ďalšie potraviny. Veľké strúhadlá umožňujú rýchle a efektívne otvory strúhanie, čo vám ušetrí čas pri príprave jedál.

Ochranný kryt, ktorý je súčasťou tohto strúhadla, nie je len na ochranu čepelí, ale možno ho použiť aj ako praktický zásobník na strúhané potraviny. Týmto spôsobom môžete ľahko uskladniť a preniesť vaše pripravené ingrediencie.

Je však dôležité si uvedomiť, že táto strúhanka je veľmi ostrá, preto s ním veľký pozor pri manipulácii a vždy ho skladujte s nasadeným ochranným krytom. Toto je kľúčové pre vašu bezpečnosť a aby ste si zachovali čepeľ v optimálnom stave.

Celkovo je strúhadlo HANDY X-sharp výborným nástrojom pre kuchyňu, ktorý vám uľahčí prípravu rôznych rýchlo jedál a umožní vám efektívne strúhať rôzne druhy potravín.

Po - PIA 08:00 - 18:00