TESCOMA STRÚHADLO HANDY X-SHARP STREDNÉ OTVORY

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
10,99
Bez DPH 9,16

TESCOMA STRÚHADLO HANDY X-SHARP STREDNÉ OTVORY

Strúhadlo HANDY X-sharp so strednými otvormi je vynikajúcim kuchynským nástrojom pre ľahké strúhanie rôznych druhov potravín. Jeho čepele sú vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, čo zabezpečuje ich mimoriadnu ostrosť a odolnosť voči opotrebeniu. Toto strúhadlo je ideálne na prípravu rôznych jedál a umožňuje vám rýchlo a ľahko pracovať s potravinami:

  • Mrkva
  • Červená repa
  • Tvrde a polotvrde syry
  • Zázvor
  • Dyňa

Príprava jablkového pyré a ďalšie potraviny

Stredné otvory strúhadla umožňujú strúhanie týchto surovín podľa vašich potrieb, čo je výborné pre prípravu šalátov, príloh a rôznych kuchynských receptov.

Ochranný kryt, ktorý je súčasťou tohto strúhadla, nie je len na ochranu čepelí, ale možno ho použiť aj ako praktický zásobník na strúhané potraviny. Týmto spôsobom môžete ľahko uskladniť a prenášať svoje pripravené ingrediencie.

Je dôležité mať na pamäti, že čepele tohto strúhadla sú mimoriadne ostré, preto musíme veľký pozor pri manipulácii a vždy ho skladujte s nasadeným ochranným krytom. Toto je potrebné pre vašu bezpečnosť a aby ste si zachovali čepele v optimálnom stave.

Celkovo je strúhadlo HANDY X-sharp so strednými otvormi skvelým nástrojom pre kuchyňu, ktorý vám umožní efektívne strúhať rôzne druhy potravín a prichystať ich podľa vašich potrieb.

Po - PIA 08:00 - 18:00