TESCOMA STRÚHADLO HANDY MULTIFUNKČNÉ

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
18,99
Bez DPH 15,83

TESCOMA STRÚHADLO HANDY MULTIFUNKČNÉ

Strúhadlo Tescoma HANDY multifunkčné  je vynikajúci nástroj na ľahké strúhanie, plátkovanie a krájanie potravín. Tu sú jeho hlavné vlastnosti:

  • Multifunkčný nástroj : Toto strúhadlo je multifunkčné a môžete vykonávať rôzne úlohy v kuchyni, ako je strúhanie, plátkovanie a krájanie potravín. To znamená, že môžete rýchlo prichystať suroviny pre rôzne recepty.
  • 4 výmenné čepele a vlnkovač : Strúhadlo je dodávané s 4 rôznymi výmennými čepeľami a vlnkovacom, ktoré sú vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele. Tieto čepele vám umožňujú vykonávať rôzne druhy prípravy potravín, či už chcete strúhať syr, krájať zeleninu alebo plátkovať ovocie.
  • Bezpečnostné držadlo na potraviny : Je vybavené bezpečnostným držadlom na potraviny, čo zvyšuje bezpečnosť pri používaní. Toto držadlo vám umožňuje strúhať alebo krájať potraviny bez rizika poranenia.
  • Masívna rukoväť : Má masívnu pre komfortné použitie. Táto rukoväť vám umožňuje ľahko manipulovať so strúhadlom a vykonávať rôzne úlohy bez veľkej námahy.
  • Vhodné do umývačky : Strúhadlo je vhodné do umývačky riadu, čo zjednodušuje jeho čistenie.

Tescoma HANDY multifunkčné strúhadlo je výborným nástrojom pre rôzne úlohy v kuchyni. Jeho výmenné čepele a vlnky vám umožnia prispôsobiť sa vašim potrebám a pripraviť potraviny rýchlo a efektívne. Bezpečnostné držadlo a masívna rukoväť robia z tohto strúhadla spoľahlivý nástroj pre každodenné použitie. Je to praktický a ľahko čistiteľný nástroj pre kuchynskú prípravu.

Po - PIA 08:00 - 18:00