TESCOMA STRÚHADLO HANDY

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
8,20
Bez DPH 6,83

TESCOMA STRÚHADLO HANDY

Strúhadlo HANDY je vynikajúcim nástrojom pre rýchle a rýchle strúhanie a plátkovanie potravín. Tu sú dôležité informácie o tomto strúhadle:

  • Univerzálne použitie : Toto strúhadlo je určené na strúhanie a plátkovanie rôznych druhov potravín. Môžete použiť na zeleninu, ovocie, syry a ďalšie suroviny.
  • Materiály a kvalita : Strúhadlo je vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, čo zabezpečuje jeho odolnosť voči korózii a trvanlivosť. Táto kvalita materiálu zabezpečuje, že bude dlhodobo efektívne.
  • Ľahká údržba : Po použití strúhadlo umyť a osušte. Jeho jednoduchý dizajn umožňuje ľahkú a údržbu. Môžete ho tiež umývať v umývačke riadu, čo zjednodušuje čistenie.

Strúhadlo HANDY je skvelým pomocníkom v kuchyni, ktorý vám pomôže pri príprave rôznych druhov jedál. Jeho univerzálnosť vám umožňuje prispôsobiť strúhanie podľa potreby a kvalitné materiály zabezpečujúce jeho trvácnosť. Po použití ho jednoducho umyjete a osušíte, a môžete ho dokonca umývať aj v umývačke riadu, čím sa zvyšuje jeho praktickosť.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00