Novinka
STROMOVÝ BALZÁM  EKO DERMA 350G

STROMOVÝ BALZÁM EKO DERMA 350G

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
4,19
Bez DPH 3,49

STROMOVÝ BALZÁM  EKO DERMA 350G

BROS stromový balzam je určený na ošetrenie rán u drevín v rôznych situáciách, ako sú štepenie, mechanické poškodenie, odreniny, prasknutie v dôsledku mrazu a poškodenie spôsobené divokou zverou. Tu je niekoľko dôležitých informácií o tomto produkte:

Ochrana pred infekciami: BROS stromový balzam chráni poranené miesta proti infekciám spôsobeným patogénmi, vrátane húb, čo zabraňuje ich šíreniu a ochraňuje rastliny pred chorobami.

Trvalý pružný film: Vytvára trvalý pružný film, ktorý je odolný proti pôsobeniu atmosférických vplyvov. Tento film poskytuje dlhodobú ochranu a pomáha rýchlejšie zahojiť rany.

Ochrana pred vysychaním: Stromový balzam tiež chráni rany pred vysychaním, čo je kľúčové pre ich úspešné zahojenie. Zabraňuje strate vlhkosti z rany a podporuje rýchlejšie uzatváranie rán.

Pohodlná aplikácia: Teraz je balzam dodávaný aj s aplikátorom, čo zjednodušuje jeho aplikáciu a umožňuje presnejšie a efektívnejšie pokrytie postihnutých miest.

Je dôležité si pred použitím dôkladne prečítať návod na použitie a dbať na to, aby sa prípravok nedostal do tečúcich a stojatých vôd vo voľnej prírode, aby sa predišlo negatívnym environmentálnym účinkom.

Po - PIA 08:00 - 18:00