TESCOMA STOJAN NA SERVÍTKY CLUB

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
3,69
Bez DPH 3,08

TESCOMA STOJAN NA SERVÍTKY CLUB

Stojan na servítky CLUB je praktickým a elegantným doplnkom pre domácnosti aj gastronomické zariadenia. Tu sú niektoré z jeho hlavných vlastností:

  • Materiály: Stojan je vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu, čo zabezpečuje jeho odolnosť a trvanlivosť. Nehrdzavejúca oceľ je známa svojou odolnosťou voči korózii a poskytuje stojanu moderný vzhľad.
  • Povrchová úprava: Kovové časti stojana sú vybavené povrchovou úpravou, ktorá zabezpečuje vysoký lesk. Táto úprava nie len zlepšuje vzhľad stojana, ale aj pomáha ochrániť ho pred poškodením a znečistením.
  • Univerzálnosť: Stojan na servítky CLUB je vhodný pre rôzne účely. Môžete ho použiť v domácnosti na jednoduchý prístup k servítkam, alebo ho umiestniť do gastronomického prostredia, napríklad do reštaurácií, kaviarní alebo barov, kde poskytne pohodlný prístup k servítkam pre zákazníkov.

Tento stojan nie len plní svoju praktickú úlohu, ale aj pridáva šmrnc do prostredia, v ktorom je umiestnený. Je to skvelý doplnok pre tých, ktorí si vážia funkčnosť a štýl vo svojej kuchyni alebo gastronomickej prevádzke.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00