SOMAT TABLETY GIGA+ALL IN ONE 110KS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
18,99
Bez DPH 15,83

SOMAT TABLETY GIGA+ALL IN ONE 110KS

Tablety do úmyvačky riadu Somat All in 1 sú k tomu určené, aby vaše umývačky riadu poskytovala silné a efektívne čistenie. Tieto tablety majú niekoľko kľúčových vlastností:

  • Silné a účinné čistenie: Obsahujú, ktoré rýchlo a včasné zloženie obsahuje a rýchlo špinu, vrátane škvŕn od čaju a kávy. To znamená, že vaše riady budú dokonale čisté.
  • Rýchle rozpúšťanie: Tablety sa rýchlo rozpúšťajú a začínajú pôsobiť okamžite, čo znamená, že budete môcť spustiť umývačku rýchlo a získať skvelé výsledky.
  • Všestrannosť: tablety môžete bezpečne používať na všetky druhy riadu, vrátane tanierov, pohárov, hrnčekov, fliaš, strieborného riadu, príborov, hrncov a panvíc vhodných do umývačiek.

• Bez zvyškov mydla: Jednou z výhod tabletu je to, že sa rýchlo rozpúšťajú a nezanechávajú na riade nežiaduce umývacie zvyšky.

Celkovo tabletami do umývačky riadu Somat All in 1 dosiahnete perfektne čisté nádoby po každom umývačkovom cykle. Tieto tablety sú navrhnuté tak, aby čo najviac uľahčili proces umývania riadu a vám skvelé výsledky.

Po - PIA 08:00 - 18:00