SKRUTKA WKCS 8X120 KONŠTRUKČNÁ SO ZAPUSTENOU HLAVOU TX40 ZZ BALENIE 50KS/KRABICA

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
na objednávku - dodanie do 7 dní
5,89
Bez DPH 4,91

SKRUTKA WKCS 8X120 KONŠTRUKČNÁ SO ZAPUSTENOU HLAVOU TX40 ZZ BALENIE 50KS/KRABICA

 

Skrutky sú určené na spojovanie drevených prvkov a prvkov na báze dreva, ako sú drevotrieska, preglejka, drevo, OSB doska a MDF doska. Vďaka inovatívnemu dizajnu poskytujú skrutky vynikajúce vlastnosti a zlepšujú pracovný proces. Nevyžadujú predchádzajúce vŕtanie a ponúkajú nasledujúce vlastnosti a výhody:

Voskový náter: Špeciálny voskový povlak aplikovaný počas výrobného procesu znižuje krútiaci moment potrebný na zaskrutkovanie skrutky. Tým sa zvyšuje rýchlosť a jednoduchosť montáže a znižuje spotreba energie, čo je obzvlášť dôležité pri použití akumulátorového náradia.

Zápustná hlava s TX zásuvkou: Zápustná hlava zabezpečuje správne zapustenie skrutky do upevňovaného prvku, pričom zásuvka TX zaručuje optimálny prenos krútiaceho momentu.

Rezacie záložky: Úplné ponorenie hlavy skrutky do upevneného prvku zaisťuje estetickú povrchovú úpravu.

Vystružovacia fréza: Vystružovacia fréza znižuje krútiaci moment potrebný na zaskrutkovanie skrutky prostredníctvom rozšírenia otvoru.

Rezanie zárezov: Špeciálne rezné zárezy na závite pri zaskrutkovaní skrutky prerezávajú vlákna drevenej štruktúry.

Špeciálna čepeľ: Zárez na začiatku závitu uľahčuje začiatok skrutkovania a znižuje riziko praskania dreva.

Skrutky majú európske technické posúdenie ETA-18/0817 a boli vyrobené v súlade s normou PN-EN 14592 - 2008. Táto európska norma špecifikuje požiadavky a skúšobné metódy pre spojovacie prvky používané v nosných drevených konštrukciách, vrátane materiálov, geometrie, pevnosti, tuhosti a trvanlivosti (vrátane ochrany proti korózii). Naše skrutky sa vyznačujú najvyššou kvalitou a môžu sa bez obáv používať v stavebníctve. Snažíme sa zabezpečiť, aby produkty dodávané našim dodávateľom boli bezpečné a prispôsobené konkrétnym úlohám.

priemer skrutky:  Ø 8,0 mm

dĺžka skrutky:  120 mm

dĺžka závitu:  60 mm

Zásuvka:  TX 40

počet kusov v balení:  50

materiál:  pozinkovaná nízkouhlíková oceľ

 

Po - PIA 08:00 - 18:00