SILAN AROMATHERAPY DREAMY LOTUS 62PD 1364ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
4,49
Bez DPH 3,74

SILAN AROMATHERAPY DREAMY  LOTUS 62PD 1364ML

Silan aviváž Aromatherapy Dreamy Lotus je avivážny s unikátnymi technológiami, ktorá poskytuje niekoľko výhod pre vašu bielizeň:

  • Dlhotrvajúca vôňa: Táto aviváž vytvára neprehliadnuteľný parfém, ktorý vydrží až 24 hodín a môže trvať až 7 dní. Vďaka obsahu vzácnych esenciálnych olejov bude vaše prádlo obklopené dlhodobou vôňou.
  • Dlhotrvajúci mäkkost: Unikátna technológia tejto aviváže zabezpečí, že vaše prádlo zostane mäkké a chladné po dobu 24 hodín až 7 dní.
  • Udržateľnosť: Aviváž Silan obsahuje 97 % biologicky odbúrateľných zložiek, čo znamená, že je šetrná k životnému prostrediu. Okrem toho je fľaša tejto aviváže 100% recyklovateľná.

• Ochrana vlákien: Vďaka špeciálnej technológii vyhladzuje Silan vlákna textílií, čo zodpovedá žehleniu a udržuje vaše v dobrom stave. Antistatický efekt: Tento aviváž má tiež špeciálnu technológiu, ktorá chráni oblečenie pred statickou elektrinou.

Celkovo Silan aviváž Aromatherapy Dreamy Lotus ponúka kombináciu dlhotrvajúcej vône, mäkkosti a starostlivosti o vlákna prádla, a to v ekologicky šetrnom balení. Je to skvelý spôsob, jak pridať príjemnú vôni a komfort k vášmu prádlu.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00