SILAN AROMATHERAPY DREAMY LOTUS 126PD 2772ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
6,89
Bez DPH 5,74

SILAN  AROMATHERAPY DREAMY  LOTUS 126PD 2772ML

Silan aviváž Aromatherapy Dreamy Lotus v objeme 2772 ml, čo zodpovedá 126 pracím dávkam. Táto aviváž vám ponúka zážitok neodolateľného parfému a dlhotrvajúcej vône pre vašu bielizeň.

Silan aviváž Aromatherapy Dreamy Lotus obsahuje unikátnu technológiu, ktorá umožňuje, aby vôňa vydržala až 24 hodín až 7 dní. Zloženie aviváže je obohatené vzácnymi esenciálnymi olejmi, ktoré obklopujú vašu bielizeň okúzľujúcou a dlhotrvajúcou vôňou.

Používanie tejto aviváže vám poskytuje nielen vôňu, ale aj neuveriteľne mäkkú bielizeň. Unikátna technológia aviváže zabezpečuje, že mäkkosť a sviežosť vašej bielizne sa zachováva po dobu 24 hodín až 7 dní. Tak si môžete vychutnať dlhotrvajúcu mäkkosť a intenzívnu vôňu vo vašej bielizni.

Aviváž Silan tiež ponúka udržateľnosť. Obsahuje 97 % odbúrateľných zložiek* a jej fľaša je 100 % recyklovateľná.** To znamená, že sa staráte nielen o sviežosť svojej bielizne, ale aj o životné prostredie.

Okrem dlhotrvajúcej vône a mäkkosti aviváž Silan chráni vlákna textílií vďaka špeciálnej technológii, ktorá ich uhladzuje a uľahčuje žehlenie. Taktiež má antistatický efekt, čo chráni oblečenie pred statickou elektrinou.

Silan aviváž Aromatherapy Dreamy Lotus je skvelou voľbou pre tých, ktorí si chcú užiť dlhotrvajúcu vôňu a mäkkosť v ich bielizni. S jej unikátnou technológiou a zložením si môžete vychutnať pocit sviežosti a krásnej vône vo vašej bielizni a zároveň prispievať k udržateľnosti životného prostredia.

*Vzťahuje sa na organické zložky podľa OECD 301/302.

**Po odstránení obalovej fólie.

Po - PIA 08:00 - 18:00