Novinka
SIGNUM PLESEŇ CIBUĽOVÁ  7,5G

SIGNUM PLESEŇ CIBUĽOVÁ 7,5G

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
2,69
Bez DPH 2,24

SIGNUM PLESEŇ CIBUĽOVÁ  7,5G

Floraservis Signum 7,5 g je vynikajúci fungicídny prípravok určený na ochranu ovocia a zeleniny pred hubovými chorobami. Obsahuje účinné látky Boscalid a Pyraklostrobin, ktoré poskytujú liečebné účinky a majú reziduálny efekt. Vyrába sa spoločnosťou BASF AG v Nemecku.

Široké spektrum účinku: Signum účinne chráni mnoho rôznych plodín pred hubovými chorobami.

Nezávislosť od teploty: Jeho účinnosť nie je ovplyvnená chorobou.

Dlhý účinok: Poskytuje dlhotrvajúcu ochranu proti chorobám.

Vhodné pre integrovanú produkciu: Je pre pestovanie v rámci integrovanej produkcie, ktorá je šetrnejšia k životnému prostrediu.

Obmedzenie rezistencie: Prípravok obmedzuje vznik rezistencie húb voči fungicídom.

Signum obsahuje účinné látky boscalid a pyraclostrobín, ktoré poskytujú mimoriadne široké spektrum účinku proti hubovým chorobám. Tieto účinné látky sú dobre tolerované vo väčšine plodín a majú pozitívny vplyv na kvalitu úrody.

Použitie prípravku Signum môže výrazne ovplyvniť výnos a kvalitu úrody v modernom pestovaní ovocia a zeleniny. Jeho účinné látky zvyšujú úrodu a odolnosť rastlín voči stresu.

Pre použitie v kôstkovinách sa odporúča použiť Signum v dávke 0,75 kg/ha počas kvitnutia a následne vo fáze vývoja plodov. Odporúča sa maximálne 3 aplikácie za sezónu s podporou 7 dní. Odporúčané množstvo vody je 1000l na hektár a koncentráciu prípravku v postreku by malo byť 0,075%.

V zelenine má Signum účinnosť proti mnohým chorobám, ako je alternatíva, botrytída, peronospóra a sklerotínia. Na Slovensku je registrovaná aj do cibule proti plesni cibuľovej s odporúčanou dávkou 1,5 kg/a preventívnym použitím.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00