Novinka
SEMENA REPA KŔMNA BUČANSKÝ ŽLTÝ VALEC 100G

SEMENA REPA KŔMNA BUČANSKÝ ŽLTÝ VALEC 100G

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
3,29
Bez DPH 2,74

SEMENA REPA KŔMNA BUČANSKÝ ŽLTÝ VALEC 100G

Odroda repy kŕmnej viac klíčkovej "Bučanský žltý valec" znie ako vhodná voľba pre pestovateľov, ktorí hľadajú kŕmnu repu s vysokou úrovňou odolnosti voči rôznym chorobám a s dobrými vlastnosťami skladovateľnosti a konzumácie. Tu sú niektoré charakteristiky tejto odrody:

Typ a vlastnosti buľvy: Jedná sa o kŕmnu repu objemového typu, čo znamená, že je vhodná pre výživu hospodárskych zvierat, ako sú dobytok, ovce a iné. Buľvy tejto odrody vyčnievajú z pôdy, čo uľahčuje zber. Majú jasnožltú farbu s oranžovými odtieňmi a bielou dužinou, čo naznačuje ich vhodnosť pre výživu zvierat.

Vlastnosti rastliny: Odroda má stredne veľké olistenie s rovnými až mierne zvlnenými listovými čepeľami. Je odolná voči vybiehaniu do kvetu, čo je dôležitá vlastnosť, pretože repa, ktorá vybehne do kvetu, stráca na svojej kvalite a obsahu živín. Odroda je tiež stredne odolná voči cerkosporióze a odolná voči žltačke, spále a mozaike, čo sú bežné choroby repy.

Tolerancia voči suchu: Táto odroda dobre znáša sucho, čo môže byť výhodou pre pestovateľov v oblastiach s obmedzeným množstvom zrážok alebo nepravidelným zavlažovaním.

Balenie: Je k dispozícii v balení 100 g, čo môže byť vhodné pre menších pestovateľov alebo tých, ktorí si chcú vyskúšať túto odrodu na menšej ploche.

Celkovo sa zdá, že odroda "Bučanský žltý valec" má viaceré vlastnosti, ktoré ju robia atraktívnou pre pestovateľov krmnej repy, vrátane vysokého výnosu, dobrých skladovacích vlastností a odolnosti voči chorobám a suchu.

Po - PIA 08:00 - 18:00